Liian pitkään oon ajatellut taas, että sitten huomenna... Se huominen on tänään! En jaksa enää näitä läskejä, en halua olla tämmönen. Minkälaisen kuvan nuo lapsetkin saa normaaleista syömätavoista, kun äiti mässää puolet päivästä herkkuja? No ei ainakaan hyvää kuvaa. Haluaisin opettaa omilleni terveelliset ruokailutottumukset, mutta tätä vauhtia niistä kasvaa erittäin ylipainoisia lapsia ja aikuisia. Esikoinen on syntymästään asti ollut pullukka, eikä se varmaan koskaan hoikistukaan, jos äiti on tämmönen. Edelleen se on selkeästi muita samanikäisiä pulleampi, mutta uskon sen johtuvan osittain ihan geeneistäkin, koska kyllä me sitä ruokitaan ihan terveellisesti. Vielä sillä ei ole sananvaltaa omiin syömisiinsä... Tuo nuorempi tapaus onkin sitten paljon hoikempi, ja väkisinkin mietin, johtuuko se siitä, että painoin vähemmän kun tulin raskaaksi ja ehkä söin ihan hitusen terveellisemmin raskausaikana.

Mulla on nyt tuon imeväisen allergian takia maidoton ruokavalio ja tuntuu tosi haastavalta saada tarpeeksi proteiinia. En oo koskaan ollut mikään lihan suurin ystävä ja suurin osa mun ruoan proteiineista on tullut maitotuotteista. Ideoita kenelläkään?

Tämänpäiväisen huomisen johdosta päivitin myös tuoreet mitat ja painon. Tein myös uudet tavoitteet, näyttääkö ne teistä ihan mahdottomilta?

Nyt koiran kans lenkille! Ulkona paistaa aurinko, jospa jaksaisin sen voimalla työntää noita vankkureita vähän pitempään kuin minimilenkin. :) Mukavaa viikkoa!