No niin, nyt on lomailtu. Tulihan tuota herkuteltua, mutta ei oo kyllä yhtään morkkis. Elämästä pitää saada nauttia! :) Piristi kuitenkin kummasti käydä vähän poissa kotoa. Jospa sitä nyt taas jaksais tsempata tämän painonpudotuksenkin kans. Tältä viikolta vaan jää todennäkösesti liikunnat vähiin, kun tuntuu että on pukkaamassa räkätautia... Kurkku on kipee ja pää tukossa. Vaikka yleensä mulla ei tämän pitemmälle taudit etenekään, niin en siltikään viitsi kovin rehkiä. Jospa tämä kuitenkin menis pian ohi ja loppuviikosta pääsis jo hikoilemaan. :) Ja tulihan tuolla reissussakin hikoiltua - hiihdin ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen, eli pitkä aika on vierahtänyt! Kouluhiihto oli niin hirveetä, ettei oo kauheesti tehny mieli koskee suksiin sen jälkeen. Nyt oli jopa ihan mukavaa, kun siskon kans kahdestaan hiihdeltiin. Ja miehenkin kans käytiin lenkki tekemässä. Sykemittari oli tottakai mukana, ja tässä speksit:

Lenkki 1
Kesto 40 min
Korkein syke 180 (93% maksimisykkeestä)
Keskisyke 146 (76%)
Kulutus 351 kcal, josta 40% läskiä

Lenkki 2
Kesto 27 min
Korkein syke 171 (89% maksimisykkeestä)
Keskisyke 138 (72%)
Kulutus 213 kcal, josta 45% läskiä

Sykemittari palkitsi mut viikoksi mitalilla, kun sain toteutettua viikon tavotteen. :D On se kiva saada edes jostain hyvää palautetta. :D

Ai ja joo, kävin aamulla vaa'alla, se näytti 96,3. :/ Pelkäsin kyllä suurempaa lukemaa, että sinänsä ihan ok. Perjantaiksi sen pitää olla alle 96, muuten suutun! Sitä kohti siis. Mukavaa viikkoa kaikille!