Mun pitäis kuulemma tehdä kotitöitä, mutta kirjotan nyt pikaseen. Eilen oli melkonen repsahduspäivä! PMS-ketutus iski ja suklaata ja karkkia piti syödä. Vähän mentiin plussalle, mutta se kestetään. Punnituspäiväkin lähestyy uhkaavasti. Vähän jänskättää taas. Menkkaturvotukset on odotettavissa, mutta nehän menee sitten ohi piakkoin. Vauvakuumekin on vähän laantunut tämän kiloprojektin myötä eikä ehkä harmita niin kauheasti kun menkat alkaa. (Niiden olis ehkä pitäny alkaa jo tänään, mutta ehkä on taas vaan pitempi kierto - mulla on aina ollu tosi pitkä ja epäsäännöllinen kierto.)

Tänään kävin ekaa kertaa joogassa! Oli aika huh! En meinannut millään pysyä sen hengityksen ja muun mukana. Mutta totesin jälleen kerran olevani varsin notkea. Mimmonenhan olisin, jos nämä läskit ei estäis taipumista?!? Mielenkiinnolla odottelemme läskien poistumista siis. :D

Ens viikolle oon vähän suunnitellut Corea ja sisäpyöräilyä. Se Zumbakin olis kiva testata, jos vaan uskaltaisin. Jos olis joku tuttu siellä mukana, niin saattaisin uskaltaakin.

Mutta nyt en uskalla kirjottaa enempää, kun pitää mennä tekeen niitä kotitöitä. On kuulkaa tiukka kuri täällä! (Siis keittiö räjähtää kohta olohuoneen puolelle, jos ei siivoa.)