Jee, oon melkeen päässy viikon tavotteeseen! Tämän viikon kalorivaje oli 3992 kcal, eli keskimäärin 570 kcal/päivä. Kiloklubin tavotevaje on siis 678 kcal/päivä. Vaihdoin tosin eilen sen aktiivisuustason pienempään, kun musta tuo kalorimäärä on niin hurja. Tuntuu ettei painokaan tipu, joten siinä on varmasti liikaa. Sillä vanhalla aktiivisuustasolla vaje olis ollu keskimäärin 689 kcal/päivä, joten ihan tavotteen mukanen. (Tuossa sivupalkissa on ma-pe vanhalla tasolla vajeet, la ja su on uudella.)

Huomenna onkin punnituspäivä. Vähän jänskättää. Mutta en tosiaan usko mihinkään suureen pudotukseen, kun nuo syödyt määrät on ollu niin suuria. Musta ei kyllä yhtään tunnu siltä, että olisin millään laihdutuskuurilla, kun oon kuitenkin syönyt suht normaalisti. Namit vaan on vähempänä. Vaikka kyllä nyt viikonloppunakin on tullut herkuteltua, tänäänkin söin pullan ja keksiä... ne korvas tosi tyylikkäästi välipalan JA päivällisen, joten siks ei kalorit paukkunu yli. Iltapalaksikin söin vaan kananmunan ja hedelmiä. Voipi olla aamulla nälkä, mutta se on sitten sen ajan murhe. Huomenna mennään kaupungille äitin kans, toivottavasti ei eksytä herkkukahviloihin. Pitää yrittää pysyttäytyä terveellisessä edes viikolla. :) Pitää käydä tosiaan ostamassa urheilurintsikat, kun mulla ei oo. Tosi kiva oli käydä siellä piloxingissakin, kun tissit heilu ylösalasylösalasylösalas. :/ Imetyksen jälkeen kun on vielä muutenkin rupsahtanu, tuollaset löllykät nykyään, niin ei kai ne pomppiessa pysy paikallaan! :D Joku uus urheilupaitakin olis paikallaan, ja housut. Ja saan sen sykemittarinkin varmaan huomenna sieltä paristonvaihdosta. Jee!! En millään malttais oottaa.

Nyt iltapuuhiin ja nukkumaan, että jaksaa huomennakin nousta ajoissa poitsun kans. Se on taas alkanut herätä aiemmin aamulla, siis kuuden-seitsemän aikaan. Pitkään meni, että se nukku jopa kahdeksaan! :)