... ei niin hyvä. Iltapalaa lukuunottamatta päivä täys, kalorit miinuksella 316. Onneks eilen tuli se melkeen tuhannen kalorin miinustelu, niin ei mee ihan höpöksi. Ja mullahan on nyt se pienempi tavotekalorimäärä, kun tuntu että sillä aiemmalla tuli niin hidasta edistystä. Mutta siis tänään iltapalaksi pelkkää hedelmää.

Tuli tosiaan herkuteltua tänään. :/ Ostin elokuviin 110g tv-mix -pussin ja kivennäisvettä, mutta sitten leffan jälkeen piti vielä kahville, ja tietty piti sitten juoda lattea ja syödä omenapiirakkaa vaniljakastikkeella... Mutta oli kuulkaa hyvää! Karkit meni aika rutiinisti, ilman että ees maistelin, mutta se piirakka! Nam. Huomenna saattaa kaduttaa, ku tämän aamun hyvä vaakatulos on muisto vain.

Niin ja joku tais kysyä mikä siellä leffassa pyöri. Elokuva oli nimeltään Burleski. Oli ihan ok, alussa tuntu että on pelkkää musiikkia, mutta kyllä se siitä lähti vauhtiin. Aika ennalta-arvattava toki, niinku tuommoset monesti. Mutta katsottava ja viihdyttäväkin. Kerran taisin jopa nauraa ääneen. (Vai olikohan se joku hassu lapsi, jolle nauroin? :D)

Huomenna meillä on tehosiivouspäivä, joten siinä ehkä kuluu vähän kaloreita. Lauantaina tulee iso porukka vieraita, eikä kehtaa näin saastaseen kotiin päästää... On vähän riistäytyny ku oon ollu kipeänä.