Miksi sinne salille lähteminen on aina niin vaikeeta, vaikka siellä on niin kivaa??

Kesto 1h 10min
Korkein syke 159 (82% maksimisykkeestä)
Keskisyke 126 (65%)
Kulutus 464 kcal, josta 50% läskiä

Saapa nähdä pääsenkö tällä viikolla toista kertaa. Anopin piti tulla huomenna hoitamaan poikaa, että pääsen lähtemään, mutta olikin sitten sopinut jonkun vieraan ihmisen lapsenhoitoa siihen päälle. Tosi kiva. (Siis uskotteko että oon vähän näreissäni???) Onneks äiti on niin ihana, että se voi varmaan tulla huomennakin, eilenhän se jo oli päivällä täällä. Meillä on tuo sali siis niin täynnä porukkaa iltapäivällä, etten tykkää sillon käydä. Päivällä on kivempi. Torstaina sitten lähdetäänkin reissuun, joten loppuviikosta ei sitten enää pääse salille. Ja vähän jänskättää, miten sitä kykenee olemaan kaikista herkuista erossa.... Me siis lähdetään mun siskon perheen kans reissuun ja sisko on samanlainen herkkup**se ku minäkin, joskin 40 kiloa kevyempi. Mutta siis yhtä lailla vetää karkkia naamaan.

Mutta nyt koiralle ruokaa ja pihalle. Isä tulee kattoon poikaa siks aikaa, että käytän koiran. Poika on ollut 4 päivää kuumeessa ja oli vieläki vähä lämmin, niin ei viitti viedä ulos. Toivottavasti nyt paranee, että päästään reissuun.

Ai niin, varasin itelleni maanantaiksi kehonkoostumusmittaukseen ajan. :D Kiva nähdä onko marraskuusta tapahtunu mitään!