Huh, eilisestä selvitty! Olipa päivä. Meni aamulla hermot kotona olemiseen, joten lähdettiin poitsun kans kaupungille. Käveltiin siellä yli kolme tuntia, kierreltiin kaupoissa ja käytiin vähän herkuttelemassa. Jalat oli ihan poikki illalla. :) Oli kyllä mukavaa vaihtelua käydä ihan itsekseen vaan kaupoissa, yleensä on joku seuralainen. Sillon käydään yleensä vaatekaupoissa, eikä se mua niin kauheesti innosta... Vaatteita on niin tylsä ostella, ku mikään ei oikein näytä hyvältä päällä. Onneks oon oppinu löytämään itelleni sopivat vaatteet niin ei kovin paljon tuu soviteltua vääränmallisia. Mutta siis eilen kierreltiin kirjakaupat ja käsityökaupat ja sekatavarakaupat. Enkä ees tuhlannu! Kierreltiin vaan.

Ja sitten niitä herkkutunnustuksia... Oli ihan pakko käydä yhdessä kahvilassa, jossa ei yleensä tuu käytyä, kun sinne ei mahdu rattaiden kans kunnolla ja yleensä niitä on mukana ainaki kahdet. Siellä söin ihan taivaallisen ihanan kylmäsavulohiruisleivän ja älyttömän makean ja herkullisen mansikka-mangokakunpalan, jota jäikin vielä, kun en kyennyt syömään kokonaan! (Kyllä se ennen olis menny, nyt tuli paha olo...) Juomana Cafe Mocha. Namnam! Ja vielä välipalaksi suklaapatukka. :D Ja uskokaa tai älkää, ei menny eilen plussan puolelle kalorit, vaan jäi ihan hyvä vajekin! Toki nuo leivokset yms oli vähän arvioita, paljonko niissä oli kaloreita, mutta yritin arvioida kuitenkin yläkanttiin ennemmin ku alakanttiin. Iltapalaksi tosin meni vain hedelmiä ja päivällinenkin koostui leivästä. :D Oli aika nälkä aamuyöstä, mutta sinnittelin aamuun. Meillä nukuttiinkin tänään pitkään, kun poika nukku eilen päiväunia vaan puoli tuntia, niin maltto nukkua aamulla pitkään. Herättiin siis VASTA 7.40. Yleensä ainakin tuntia aiemmin. :D

Mutta siis tänään vaikuttaa päivä jo paljon positiivisemmalta. Menkkoja tosin odotellaan edelleen, mutta ehkä se herkutteluhimo olis tältä erää ohi. "Juhlin" sitä eilistä raskaustestinegaa syömällä saitä kylmäsavulohta, kävin vielä kaupasta ostaan lisää kotiin. :D Täytyy nyt nauttia noista kielletyistä aineista, kun kerran ei oo raskaana!