Repsahduksia siis. Eilinen oli melko mättöpäivä, +409kcal. No, se oli toinen kerta kuukauden sisään ku kalorit meni plussalle, joten emme huolestu. :) Käytiin siis miehen kans ravintolassa syömässä ihan alkupalojen ja jälkiruokien kera, ja illalla vielä herkuteltiin karkeilla. Ne karkit oli siis se hallitsematon. :D Tästä lähtien pitää muuten vähän tarkemmin vielä katsoa nuo syömiset, kun joka ilta on pakko juoda lasillinen punkkua. :D (Jotkut lapsettomuuslääkärit suosittelee 1-2 lasillista punaviinia päivässä ovulaatiosta eteenpäin, voi kuulemma auttaa alkiota kiinnittymään kohdun limakalvolle. Joten me siis koitetaan. En kyllä usko että se miehen juomana auttaa, mutta kai senki pitää saada nauttia. :D) Maistu muuten hyvältä, join eilen punkkua ekaa kertaa melkeen 10 vuoteen! Mulla on aina tullu kauhee päänsärky punkusta, siis jo lasillisestakin, mutta eipä tullut nyt. Jospa se ongelma olis menny ohi. Tai sitten tuo oli vaan niin vähätanniinista punkkua. Ja siis lasillisessa punkkua on Kiloklubin mukaan 140kcal. Ihan järkyttävää! Ei ihmekään, että lihoin silloin nuorena, kun joinkin niin paljon...

Mutta tänään takas ruotuun. Tein jo tälle päivälle ruokasuunnitelman, ja siinä on nyt sitten paree pysyä. Yleensä siis en tee, ja joudun illalla kärsimään jos näyttää että kalorit tulee täyteen. Tosin aika hyvin ne on pysyny sallituissa ilman että illalla tarvii olla nälissään. Muutaman kerran vaan käyny niin.

Tälle päivälle on suunniteltu kuntosalikäynti, kunhan mies tulee hommistansa kotiin. Ihana päästä vähän taas liikkumaan. Me on oltu pojankin kans sisällä muutama päivä, kun raukka on kuumeinen. Raskasta itelleki ku lapsi on sairas, kun ei voi tehdä mitään, kun toinen haluaa olla koko ajan sylissä. Eilen oli mun äiti Sampon kans, niin saatiin käydä kaupungilla tuulettumassa vähän. :)