Nähtävästi siinä joogassa käytettiin jotain lihaksia! Mulla on sisäreidet ja rintalihakset kipeinä. :D Oon aina tyytyväinen, jos oon onnistunut liikuttaan sellasia lihaksia, joita ei yleensä käytä. Tai kai noitakin lihaksia käyttää, mutta ei ne yleensä kipeydy. Sain viimein aikaiseksi laittaa sähköpostia PT:llekin, että tehdään mulle uus kunto-ohjelma. En pysty tuolla vanhalla menemään, kun ranne on niin kovin kipeä. Mutta ehkä se siitä, kunhan antaa sen levätä. Syksylläkin se oli kipeä liiasta läppärin hiiren käytöstä (tiiättehän siis se kosketushiiri näppäimistön alapuolella). Sillon makasin selkäleikkauksen jälkeen sohvalla ja surffasin päivät pitkät, joten ei ihmekään että kipeyty. Nyt en oikein tiedä mistä se on tullut kipeäksi.

Painokin oli pompsahtanut ylöspäin. :/ Mutta ne on nyt varmaan niitä menkkaturvotuksia, kun kuitenkin kalorit on miinuksella. Ei voi se toissapäivänen mässäily pilata kaikkea, kun kuitenkin muina päivinä on tullut vajetta niin paljon. Tai sitte syön tänään pelkkää kurkkua! Huomenna on punnitus enkä kestä, jos näyttää plussaa. Nyt näytti siis samaa ku maanantaina, vaikka kävi jo paljon alempanakin. Pitäis kai pitää kiinni siitä punnitus kerran viikossa -tyylistä, eikä näin että joka aamu ja ilta. :D Ja joku kuukausitavotekin pitäis tehdä. Tai ainakin joku aikataulutavote. Meillä on se Wii Fit, se aina käskee laittaan jonku tavotteen. Oonhan siihenkin aina laittanut, mutta en oo kyllä koskaan onnistunu pääsemään siihen. Ja nyt se koko vehje on kaverilla lainassa, niin en pääse käyttämään. Tosi vähänhän sillä on tullut viime aikoina pelattua /urheiltua, mutta jospa siihenkin taas sais kipinän. Aika hyvin niillä joillain lajeilla saa hien pintaan. Ja oishan siinäkin se jooga, mutta se on jotenkin hankala. Ehkä sitten kun on oppinut ne liikkeet kunnolla, niin pystyis tuonkin avulla joogaamaan. Mutta joo, pitäis saada se ensin kotiin. :) Ja se Wii Fit plus -peli pitäis saada kun siinä on jotain uusia pelejä. Tai sitten se EA Sports Active. Uusimmassa MikroBitissä oli molempia kehuttu enkä oikein osaa päättää kumman haluaisin. Fit Plus on hauskempi ja pelimäisempi, kun taas Sports Active olis enemmän kuntoilua varten. Vaikeeta, vaikeeta! Se Sports Active on myös 60e kalliimpi, joten valinta saattaa kallistua Fittiin. No, nää on taas näitä materialistin mietteitä. :D

Mun karppaus ei oikein edisty. En edelleenkään syö leipää, mutta täysjyväpastaa ja pottumuusia on tullu syötyä tällä viikolla. Se leipä mulle on pahin aina ollutkin. Ja no, pasta. Mutta täysjyväpasta ei vaan oo yhtä hyvää, niin siihen ei tuu himo. :D Sitä siis voi syödä maltillisesti. Tärkeintä kai se kuitenkin on, että kalorit pysyy miinuksella. Ja ne herkut, ne herkut! Ei kyllä pitäis mitään hyvää olla kotona, kun ne sitten syödään. Ostin torstaina kaks pakettia keksejä, mies on syönyt oman puolikkaansa, mutta mulla, ihme kyllä, on vielä jäljellä. Ja en ymmärrä miten tuo mies ei liho, vaikka se söis kuinka herkkuja. Me siis syödään jotakuinki yhtä paljon, se tekee istumatyötä, eikä juuri liiku vapaa-ajalla. Tai käyttää se koiran ulkona, mutta ei muuta. Silti se on sellanen tikku. Epäreilua, sanoisin.